Odebírejte newsletter

Zítra budeme společně psát články o ženách v Americkém centru

21. března 2024, 15:00–18:30, Americké centrum (Tržiště 13, Praha 1, Malá Strana)

✅ Po společném úvodním slově budeme samostatně editovat. Případně se rozdělíme na několik menších skupinek. Pro nováčky bude k dispozici několik lektorek a lektorů, kteří jim budou s články radit a pomáhat. Na závěr si společně projdeme výsledky své práce. A podělíme se o to, jaké ženy a témata jsme na Wikipedii přidali. Přidat se můžete:

✅ Osobně v Praze (Americké centrum) Editaton je koncipován jako praktický workshop. Používáte svůj vlastní notebook a připravte si zdroje, a naši lektoři budou dostupní na místě aby odpovídali na otázky a radili, jak vytvořit dobrý článek.

✅ Osobně v Olomouci (Vědecká knihovna, Ostružnická 3) Vlastní notebook si nosit nemusíte, budete pracovat na stolních počítačích. Připravte si pouze téma článku, případně zdroje, a naši lektoři budou dostupní na místě aby odpovídali na otázky a radili, jak vytvořit dobrý článek.

✅ Online Spojíme se pomocí Zoomu. V skupince bude lektorka či lektor, kteří se budou o své svěřence starat a vše jim ukáží a vysvětlí a pomohou jejich článkům na svět. Po úspěšné registraci Vám pošleme odkaz na Zoom, kde bude online verze akce probíhat.

>> Registrujte se zde <<

 

Zobrazit všechny novinky